ВИДЕО: Путин кажа – рокот е ,,денеска,,

ВИДЕО: Путин кажа – рокот е ,,денеска,,

Работници од фабрика во која не примиле плата повеќе месеци, му напишале писмо на Путин, но не очекувале некаква реакција. Биле изненадени кога Путин се појавил во фабриката и го викнал целото раководство. Путин на раководството му порача само едно, да најдат пари и да им исплатат на работниците ,,денеска,,

притоа барајки потпис дека тоа ќе биде веднаш спроведено.

 

 

https://www.facebook.com/crvenarakovica/videos/1005300922864288/

Поврзани вести

Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com